Hello readers!
Another tasty, fruity summer recipe is here - pasta with strawberry sauce! The thing with it is that you usually love it or hate it.
You can enjoy that pasta in your own way - warm or cool, more or less shredded. The key to this dish is not only a recipe, but mostly the freshness of strawberries and choice of pasta - I like all the kinds that enable the sauce to get into it.
Ingredients: (for 2)
250 g washed, peeled strawberries
2 tablespoons sugar
1 tablespoon heavy cream (30%)
about 200 g pasta
Preparation:
1) Slice your fruit, add to a bowl and cover with sugar.
2) You can now blend them (I like to do that) and mix with the cream or just add the cream and leave the bigger pieces of strawberries.
3) Boil your pasta due to the instructions and combine with the sauce.
Serve as you like and taste the summer!
POLISH
Witam moich czytelników!
Kolejny owocowy, letni przepis - makaron z truskawkami. Możecie się nim rozkoszować na wiele sposobów - na ciepło, na zimno, z bardziej lub mniej rozdrobnionymi truskawkami. Kluczem do tego dania jest nie tylko przepis, ale przede wszystkim świeże truskawki i odpowiedni dobór makaronu - ja lubię wszystkie rodzaje, które mogą wypełnić się sosem.
Składniki: (dla dwojga)
250 g umytych truskawek bez szypułek
2 łyżki cukru
1 łyżka śmietany 30%
około 200 gram makaronu
Przygotowanie:
1) Owoce pokroić, włożyć do miski i obsypać cukrem.
2) Teraz można je zblendować (ja preferuję taką wersję) i dodać śmietanę lub po prostu dodać śmietanę i podawać z większymi kawałkami truskawek.
3) Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu i wymieszkać z sosem.
Podawać w ulubionej formie i zajadać się latem!
No comments:
Post a Comment